logo-silviamullercoaching

ervaring

 

 

Cliënt B., werkzaam in de medische wereld.
Coachvraag: Ik wil ander werk, maar wat?
Na 2 sessies loopbaanoriëntatie:

Wat fijn dat ik me nu bewust ben welke waardes voor mij belangrijk zijn bij een nieuwe job. Ik kijk nu gerichter naar functies en ik ben me veel bewuster van wat ik wil. Het waren leuke gesprekken, soms wel confronterend maar niet vervelend. We kwamen hierdoor wel dieper bij de kern. Ja, het heeft mij veel inzicht gegeven.

 

Cliënt H., werkzaam bij een telecombedrijf en twijfelt om huisman te worden omdat het werk, ouderschap en alle andere dingen niet te combineren lijken. Wil ik echt huisman zijn?

Korte APK module:
Echt wat meer grip gekregen op wat ik wil en wat ik niet wil. Ik ben me meer bewust van mezelf, mijn keuzes en dit geeft rust. Gelukkig waren de gesprekken niet zweverig. Bedankt, ik kan er verder mee!

 

Cliënt: H., zzp’er in de mediawereld te Hilversum en werkzaam bij Studio Hergebruik wilde graag meer tijd voor zichzelf.
Haar reactie achteraf:

Nu zie ik in dat ik niet alles zelf moet en kan doen. Ik heb nu voldoende inzicht om het echt anders te gaan doen. Ik weet nu waar de angel zit, ik begrijp mezelf beter

 

Cliënt M o.a. werkzaam in de muziek en literaire wereld.
Coachvraag: Hoe nu verder, ik doe heel veel verschillende dingen?
Na 2 sessies loopbaanoriëntatie:

Er is nog niets veranderd met mijn loopbaan, maar de sessies met jou hebben mij bewust gemaakt van wat ik allemaal al heb en wat ik tot nu toe bereikt heb, en dat is veel…, en ze hebben me ook bewust gemaakt van het feit dat misschien al die verschillende, losse dingen toch bij mij horen omdat ik daardoor veel vrijheid heb.
Naar aanleiding van onze gesprekken kreeg ik zelfwaardering voor mijn loopbaan tot nu toe en ik denk dat de loopbaanankers die bij mij naar voren kwamen enigszins bevestigen waarom ik me beter voel in bepaalde functies. Ik moet nu zelf aan de slag, ik ben op weg naar…?!! Ik vond je manier van luisteren, prikkelen en stimuleren in ieder geval heel prettig.

 

Cliënt: M., psychologe GGZ te Rotterdam had als vraag: “Ik wil graag wat meer los laten en wat minder controle hebben”.
Haar reactie achteraf:

De gesprekken die we hebben gehad hebben me inzichten en richtlijnen meegegeven waar ik zeker nog veel aan zal hebben in de toekomst. Zeker in mijn opleiding straks zal ik nog vaak denken aan mijn kerngedachte, die inmiddels positief is gedraaid. Ik kijk met plezier op de gesprekken terug.